Sıla’dan Paris’te ‘Evvel Ezel’ öncesi mini kaçamak!
Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, yeni çıkacak albümü Evvel Ezel öncesi Paris’te kısa bir tatile çıktı. Kasım 2025 notuyla paylaştığı kareler sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.
Ana de Armas, Tom Cruise aşkı magazin dünyasının ilgisini çekmişti. Sürpriz başlayan aşk hızlı bir şekilde sona ermişti. Ana de Armas, ayrılıkla ilgili konuştu.
MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, dün akşam Harbiye Açıkhava konserine sarhoş çıktı. Alkolün etkisinden konuşmakta ve ayakta durmakta zorlanan Ortaç, "Sarhoş oldum, içkinin Allah belasını versin" dedi.
‘50’lerde sinemanın en büyük yıldızlarından biri olan, 1958’de kendi yapım şirketini kuran ilk kadın olarak tarihe geçen ve Alfred Hitchcock’un “Vertigo” filmiyle kariyerinin zirvesine çıkan Kim Novak’a Venedik Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü verilecek.