İbrahim Tatlıses ile çocukları Ahmet Tatlıses ve Dilan Çıtak arasında yaşanan gerilim gündemdeki yerini korurken, Derya Tuna’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
İbrahim Tatlıses’in küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile arasında geçen çekişmeli miras kavgası bitmek bilmiyor. İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses olayında gelişen son durumda, torun Mert’in dedesi için söylediği sözler de gündem olmuştu. İbrahim Tatlıses’e, eski eşi Derya Tuna’dan destek geldi.
Dedesi İbrahim Tatlıses’in zamanında babası Ahmet Tatlıses’i vurdurmak için tetikçi tuttuğunu iddia eden torun Mert Tatlıses’in bu ifadeleri ünlüler camiasında ortalığı karıştırırken Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna’dan yeni bir açıklama geldi.
“KEŞKE BARIŞSALAR”
Tuna, eski eşi İbrahim Tatlıses için “Hepimizin hataları olabilir, bu yaşa başa bakmıyor. Bu konu ile ilgili bir tek bir şek söylemek istiyorum; keşke barış sağlasalar ve herkes iyi olsa. İbrahim Bey iyi bir baba, onu söylemek istiyorum.” demekle yetindi.