Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”nda canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri ile gündemden düşmeyen oyuncu Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğine değindi. Yörük “Fecir, bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti. Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım” dedi.
Her yıl olduğu gibi dün 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde bazı tiyatrolar perdelerini ücretsiz açtı. Ülkemizde son yaşanan olayların etkisi tiyatroyu da etkiledi ama bir çok oyuncunun dediği gibi tiyatro iyi gelir insana, umudu yeşertir, ayna tutar bizlere. Tiyatro sanatçıları dün sahnede kutladıkları Dünya Tiyatro Günü için gazetemize açıklamalarda bulundu.
Ünlü Oyuncu Merve Oflaz Sezonu Bodrumda Açtı – SOSYETEMAGAZİN- Magazinin Haberleri, Cemiyet Haberlerihttps://sosyetemagazin.com/unlu-oyuncu-merve-oflaz-sezonu-bodrumda-acti/1390/