Önce hostesle sonra da hakkında işlem yapmak isteyen polis memuruyla kavga eden Dilan Çıtak Tatlıses, bir süredir sorunlar yaşadığı babası İbrahim Tatlıses hakkında konuştu. Babasının soyadını kullanmayı dahi bırakan Dilan, hakkı olan mirastan vazgeçmeyeceğini ve sonuna kadar hakkını arayacağını söyledi.
21 Aralık 2024 Cumartesi günü Saat: 20.00 da Bostancı GreenPark Hotel’de “18. Geleneksel Atafolk Yemeği ve Yeni Yıla Merhaba” etkinliğimizde bu ülkenin kültürel değerlerine sahip çıkan ve halk oyunlarına gönül veren tüm halkımız davetlidir.
ATAFOLK
Yönetim Kurulu
Ancak saç ekimi yaptırabilmek için kişi yeterli sayıda donor yani saçlara sahip olmalıdır. Yeteri kadar saçları olmayan yada tamamen kellik yaşayan kişilerde ne yazık ki saç ekimi yapılmamaktadır, yapılsa dahi yeterli estetik görünüm elde edilememektedir.